Streep door de rekening van Kostic: 'Ze zien ervan af, de deur is dicht'
Groningen-sterkhouder ziet transfer naar Portugal afketsen

Streep door de rekening van Kostic: 'Ze zien ervan af, de deur is dicht'

25-07-2014 14:40
7

FC Groningen lijkt voorlopig over linksbuiten Filip Kostic te kunnen blijven beschikken. Het geïnteresseerd Sporting Portugal ziet af van de 21-jarige Serviër. Dat zegt algemeen directeur Hans Nijland.

Sporting deed al twee keer een bod op Kostic, maar beide keren werd dat afgeslagen door de donderdag in de Europa League uitgeschakelde club. "De afgelopen dagen is er geen contact geweest", zegt Nijland tegen RTV Noord. "Ze zien ervan af en kijken momenteel naar een andere speler. Er zal niet nogmaals een bod gedaan worden, wat ons betreft is de deur dicht."

De lijntjes tussen FC Groningen en Sporting kunnen kort zijn. De Portugezen verblijven momenteel in Arnhem om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Kostic zelf zei begin deze week dat hij open staat voor een transfer naar de Portugese club. "Ik hoop dat Sporting niet opgeeft en nogmaals voor mij biedt, ik zou heel graag voor Sporting willen spelen", zei hij. FC Groningen zou een bedrag van tien miljoen euro willen incasseren voor de linksbuiten.