AS Roma waarschuwt Van Gaal: Kevin is en blijft een speler van Roma
Middenvelder onder geen beding weg

AS Roma waarschuwt Van Gaal: "Kevin is en blijft een speler van Roma"

25-07-2014 20:28

AS Roma heeft vrijdag nog maar eens benadrukt dat Manchester United niet hoeft aan te kloppen voor Kevin Strootman. Louis van Gaal, trainer van de Engelse topclub, is zeer gecharmeerd van de middenvelder, maar de Italianen zijn niet van plan de speler te verkopen.

"Ik heb nog nooit over een mogelijk vertrek van hem gesproken en hij heeft dat zelf ook niet gedaan", was AS Roma-trainer Rudi Garcia duidelijk op een persconferentie. "Strootman is een speler van AS Roma en daar zal dit seizoen geen verandering in komen."

Ondertussen is de verdedigende middenvelder nog altijd herstellende van een gescheurde kruisband. Volgens Garcia verloopt het herstel van Strootman voorspoedig. "Kevin volgt een persoonlijk revalidatietraject en ik wil niet dat hij onnodig reist, dus hij is in Boston achtergebleven om daar te werken met de fysiotherapeuten. Hij kan op korte termijn weer aan de looptraining beginnen, dus het gaat goed met hem."

AS Roma is momenteel op trainingskamp in de Verenigde Staten. Zaterdag oefenen de Italianen in Denver tegen Manchester United, maar Strootman zal niet met zijn ploeg meereizen voor die wedstrijd.