'PSV wil naast Rekik en Defour nog twee spelers halen'
Brands nog lang niet klaar op transfermarkt

'PSV wil naast Rekik en Defour nog twee spelers halen'

25-07-2014 22:57
21

PSV haalde tot dusverre alleen Remko Pasveer en Luuk de Jong binnen als versterkingen voor volgend seizoen. Dat zorgt voor gemor onder de supporters, maar volgens het Eindhovens Dagblad zullen er zeker nog vier spelers de gang naar het Philips Stadion maken.

De Eindhovenaren rekenen stiekem op de komst van Karim Rekik, die net als vorig seizoen een centraal duo gaat vormen met Jeffrey Bruma. Steven Defour moet de absolute topaankoop worden en voor lijn, ervaring en controle op het middenveld gaan zorgen. Ook wanneer de internationals van respectievelijk Nederland en België binnen zijn, is PSV echter nog niet klaar.

PSV wil naast Rekik namelijk nog een centrale verdediger naar de club halen en zoekt vooral in de vijver met transfervrije, ervaren spelers om die vacature in te vullen. Daarnaast is technisch manager voornemens om nog een vleugelspits aan de selectie toe te voegen. PSV heeft daarbij een voorkeur voor een jonge, niet al te dure speler. Een nieuwe linksback wordt pas gehaald bij een vertrek van Abel Tamata.