West Ham heeft spijt van aankoop Carroll: Een fout gemaakt
Pijnlijk nieuws voor geblesseerde spits

West Ham heeft spijt van aankoop Carroll: "Een fout gemaakt"

25-07-2014 23:24
1

Andy Carroll kreeg eerder deze week te horen dat hij geopereerd moet worden aan zijn enkel en zeker vier maanden buitenspel staat. Op steun van zijn club West Ham United hoeft hij ook niet langer te rekenen, bleek vrijdag wel uit woorden van mede-eigenaar David Sullivan.

West Ham United maakte een jaar geleden twintig miljoen euro over naar Liverpool voor Carroll, die sindsdien door blessures amper in actie kwam voor de club. Sullivan: "Als we dat vooraf allemaal geweten hadden, hadden we deze speler nooit gekocht. Maar het is achteraf altijd makkelijk praten. We werden door onze fysiotherapeut, die inmiddels vertrokken is, verteld dat de speler klaar zou zijn voor de start van het seizoen."

"Uiteindelijk kon hij pas in januari of februari spelen. Er is een grote fout gemaakt en wij hebben de verkeerde informatie gekregen", vervolgt Sullivan in gesprek met The Telegraph. "We hebben de beslissing genomen de speler te kopen op basis van de informatie die wij van de medische staf kregen. Deze blunder is de reden van het feit dat we de hele medische staf hebben vervangen."

Toch gelooft Sullivan nog steeds in een doorbraak van de boomlange Engelse international bij West Ham United. "Je moet niet vergeten dat hij, mits fit en in vorm, een verwoestende en geweldige speler is. We moeten er nu gewoon voor zorgen dat hij straks topfit is."