Transfer WK-uitblinker naar Real Madrid bijna rond: Om de hoek
Costa Ricaan geeft interesse toe

Transfer WK-uitblinker naar Real Madrid bijna rond: "Om de hoek"

25-07-2014 23:50
2

Keylor Antonio Navas Gamboa speelt volgend seizoen vrijwel zeker voor Real Madrid. De doelman van Levante geeft in gesprek met Movistar toe dat een droomtransfer aanstaande is voor hem, al is er nog niets rond.

De 27-jarige Navas groeide vorig seizoen uit tot één van de beste keepers van de Primera Division en was een ware revelatie op het WK, waar hij met Costa Rica in de kwartfinale werd uitgeschakeld door het Nederlands elftal. Real Madrid zou bereid zijn om de transferclausule in het contract van de goalie te activeren door tien miljoen euro te bieden, maar desondanks is een transfer nog geen uitgemaakte zaak.

"Ik zou dolgraag willen zeggen dat alles al rond is, maar het gaat om iets dat ik gewoon nog niet zeker weet. Een akkoord ligt om de hoek, we hopen dat het volgende week allemaal officieel gemaakt kan worden, zodat mijn familie tot rust kan komen en ik tegen iedereen kan zeggen waar ik ga wonen. Er zal genoeg tijd zijn om iedereen te vertellen wat mijn nieuwe situatie gaat worden", loopt Navas vast vooruit op zijn droomtransfer.