'Transfer voormalig Fries lijkt af te ketsen op 'sky high' salariseisen'
Stoke akkoord met Liverpool, maar wensen speler zijn club te gortig

'Transfer voormalig Fries lijkt af te ketsen op 'sky high' salariseisen'

26-07-2014 08:59

Stoke City wil zich nog steeds dolgraag versterken met Oussama Assaidi, maar de deal lijkt af te ketsen op de salariseisen van de vleugelflitser van Liverpool. De clubs zijn het al eens over de transfersom, die naar verluidt op ruim 5,5 miljoen euro ligt.

Assaidi voetbalde afgelopen seizoen op huurbasis voor Stoke City en manager Mark Hughes wil graag definitief met de voormalig speler van FC Omniworld, De Graafschap en sc Heerenveen verder. De Marokkaan speelde negentien duels en scoorde daarin vier keer.

Een deal van 5,7 miljoen euro, dat kan oplopen naar bijna negen miljoen, is al gesloten met Liverpool. Een persoonlijk akkoord lijkt echter nog ver weg. Volgens tabloid The Daily Star, dat rept over 'sky high demands', wil de 25-jarige Assaidi circa 57.000 euro per week aan salaris en dat is Stoke City te gortig. 

Ondertussen zijn er ook geruchten dat Stoke City spits Peter Crouch dreigt kwijt te raken aan zijn vorige club Queens Park Rangers. De voormalig Engels international wuift dat weg. "Ik heb het altijd fijn gevonden om met Harry Redknapp te werken, maar ik ben blij met alles hier."