'Milan zag in Conte ideale opvolger van ontslagen Seedorf'
Galliani wil bevestigen noch ontkennen, maar zegt eigenlijk genoeg

'Milan zag in Conte ideale opvolger van ontslagen Seedorf'

26-07-2014 11:45
7

Hoewel Filippo Inzaghi inmiddels aan het roer staat bij AC Milan, was Antonio Conte na het ontslag van Clarence Seedorf serieus in beeld bij de Italiaanse topclub. Milan zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de onlangs bij Juventus opgestapte coach.

Een vriend van Conte liet eerder in gesprek met RTL Radio weten dat de coach er in mei al persoonlijk uit was met Milan. Uiteindelijk koos de coach echter alsnog voor een contractverlenging bij De Oude Dame. Op zijn beurt wil Galliani het gerucht tegenover La Gazzetta dello Sport bevestigen noch ontkennen. "Of het waar is dat ik Conte eigenlijk wilde aanstellen als coach van Milan? Geen commentaar", aldus de algemeen directeur.

Onder Inzagi begon begon het nieuwe seizoen deze week beroerd. Tijdens een oefenduel om de Guiness International Cup ging de Italiaanse club met pijnlijke cijfers onderuit tegen het Griekse Olympiakos (3-0). "Maar het is nog vroeg in het seizoen en sommige clubs verliezen van amateurploegen", verwees de directeur met een knipoog naar het verloren duel van Juventus. De landskampioen verloor vrijdag met 3-2 van de amateurs van Lucento.