NAC klopt Volendam, forse nederlaag voor FC Utrecht

26-07-2014 20:47

NAC Breda heeft zaterdag in een oefenwedstrijd FC Volendam verslagen. In Made maakten Adnane Tighadouini (strafschop) en Kingsley Boateng de doelpunten voor het team van trainer Nebojsa Gudelj. Beide treffers vielen voor rust.

FC Utrecht moest op sportcomplex Zoudenbalch diep buigen voor Sporting Portugal: 0-3. Bij rust stond de topclub uit Lissabon al met 2-0 voor. In de tweede helft miste Jens Toornstra een strafschop namens FC Utrecht. Doelman Robbin Ruiter, die lang aan de kant had gestaan vanwege een schouderblessure, deed een uur mee. De keeper maakte in de loop van de tweede helft plaats voor Jeroen Verhoeven. De geblesseerden Tommy Oar, Edouard Duplan, Ruud Boymans en Rubio Rubin ontbraken bij de ploeg van trainer Rob Alflen.

SC Cambuur hield het Griekse PAOK Saloniki op 1-1. Dejan Meleg, gehuurd van Ajax, maakte uit een vrije trap het doelpunt van Cambuur. Bij PAOK voetballen oud-eredivisiespelers Hedwiges Maduro en Maarten Martens.