PSV kan nog vijf miljoen euro uitgeven, geen cent meer
Directeur duidelijk over middelen Eindhovenaren

"PSV kan nog vijf miljoen euro uitgeven, geen cent meer"

27-07-2014 13:50
21

FC Porto kan vergeten dat PSV het bod op Steven Defour nog verder zal verhogen. De Eindhovenaren willen zich dolgraag versterken met de middenvelder, maar hebben nog maar vijf miljoen euro in kas om in nieuwe spelers te investeren.

Het eerste bod van PSV op Defour bedroeg zo'n 4,5 miljoen euro. Inmiddels zou de Nederlandse topclub tot vijf miljoen euro willen gaan. Diverse media meldden deze week al dat beide partijen er uiteindelijk wel uit zullen komen voor een bedrag van zes a zeven miljoen euro, maar daar is volgens algemeen directeur Toon Gerbrands absoluut geen sprake van.

"We hebben nog vijf miljoen euro voor nieuwe spelers. Of we niet met de raad van commissarissen gaan praten voor wat meer geld? Nee, absoluut niet. We doen het met de vijf miljoen euro en geen cent meer. Uitgesloten. Dat is de afspraak en iedereen is daarvan op de hoogte", aldus de van AZ overgekomen Gerbrands in gesprek met NOS Langs de Lijn.

Overigens mag PSV ook elke euro uitgeven die er binnen komt middels de verkoop van spelers. Zakaria Bakkali lijkt de voornaamste kandidaat om de club te verlaten en zal zo'n drie miljoen euro opleveren. Ook Timothy Derijck en Abel Tamata mogen vertrekken.