'Feyenoord informeerde wel degelijk naar talentvolle Argentijnse aanvaller'
Club neemt snel beslissing over al of niet halen speler

'Feyenoord informeerde wel degelijk naar talentvolle Argentijnse aanvaller'

27-07-2014 14:39
8

Feyenoord is in tegenstelling tot eerdere berichten wel degelijk in de markt voor Hector Villalba. De Rotterdammers hebben informatie ingewonnen over de haalbaarheid van de aanvaller en beslissen binnen enkele dagen of er een bod uitgebracht zal worden, meldt RTV Rijnmond.

De zaterdag twintig jaar geworden Villalba geldt in Argentinië als een groot talent, maar kan door een clausule in zijn contract voor ongeveer 2,5 miljoen euro vertrekken. Dat heeft ook Feyenoord te horen gekregen nadat de club bij San Lorenzo informeerde naar de beschikbaarheid van de jongeling. In de komende dagen zal er een definitieve beslissing genomen worden over het al dan niet aantrekken van de jongeling.

Overigens zal Villalba niet de vervanger van Graziano Pellè worden. De Argentijn kan weliswaar in de punt van de aanval uit de voeten, maar komt het best tot zijn recht als vleugelspits. Feyenoord ziet de dribbelaar dan ook als een versterking voor op de flanken. Bas Dost is nog altijd de belangrijkste kandidaat om Pellè te vervangen.