'Lewa' helpt Bayern aan eerste prijs, brutale fan maakt 'selfie' met Martinez
Poolse aanwinst al direct in bloedvorm bij 'Rekordmeister'

'Lewa' helpt Bayern aan eerste prijs, brutale fan maakt 'selfie' met Martinez

27-07-2014 19:53
2

De intrede van Robert Lewandowski bij Bayern München verloopt vooralsnog allerminst geruisloos. De Poolse aanvaller is al snel in het seizoen in bloedvorm. Mede dankzij zijn treffers heeft Bayern de eerste prijs van het voetbaljaar al binnen.

In de finale van de Telekom Cup rekende Bayern, waar Arjen Robben nog ontbreekt, met 3-0 af met VfL Wolfsburg. Bas Dost ontbrak bij de club uit de Volkswagen-stad. De droomaanwinst van Feyenoord is ziek, weet Voetbal International. Lewandowski nam in de eindstrijd van het toernooi de 1-0 en 3-0 voor zijn rekening, nadat hij in de halve finale al verantwoordelijk was voor één van de twee treffers tegen Borussia Mönchengladbach. Ook Sebastian Rode vond het net namens Bayern in het treffen met VfL.

Eerder op de zondag hielp Rafael van der Vaart Hamburger SV aan de derde plek tijdens de Telekom Cup. Hij scoorde één keer in het duel tussen HSV en Gladbach (3-1). De wedstrijd tussen Bayern en Wolfsburg kende zondag een zeer opmerkelijk moment. Een fan zag kans het veld te betreden en de supporter bleek een durfal met een missie. Eenmaal op het veld stormde hij op Bayern-middenvelder Javi Martinez af om een selfie te maken met de Spanjaard.