'PSG heeft lak aan UEFA-straf en wil concurrent van Vorm wegkapen bij Spurs'
Franse kampioen zet in op komst van keeper van nationale elftal

'PSG heeft lak aan UEFA-straf en wil concurrent van Vorm wegkapen bij Spurs'

27-07-2014 20:22
8

Paris Saint-Germain maakt mogelijk werk van de komst van Hugo Lloris. De Franse kampioen zou volgens The Daily Star de keeper van Tottenham Hotspur naar Parijs willen halen.

De kans dat de Franse kampioen in die missie slaagt lijkt klein. Lloris verlengde onlangs zijn contract in Londen, waar hij eerste keus is. Daarnaast ondervindt Paris Saint-Germain hinder van een UEFA-straf. De club hield zich niet aan de richtlijnen van het Financial Fair Play. Als onderdeel van de sanctie mag de Franse club tijdens deze transferperiode maximaal vijftig miljoen euro uitgeven aan de komst van nieuwe spelers.

Dat bedrag gaf PSG al uit. De club nam de Braziliaanse verdediger David Luiz in een eerder stadium over van Chelsea. Onduidelijk is hoe PSG de komst van Lloris zou willen bewerkstelligen. Wel zou een eventueel vertrek van de Frans international goed nieuws zijn voor Michel Vorm. De Oranje-doelman rondde afgelopen week zijn transfer van Swansea City naar Tottenham af. Op White Hart Lane moet Vorm de concurrentiestrijd aangaan met Lloris.