Veelbesproken Falcao staat voor rentree bij AS Monaco: Ik reken op hem
"Voor nu is hij speler van AS Monaco. En ik reken op hem"

Veelbesproken Falcao staat voor rentree bij AS Monaco: "Ik reken op hem"

27-07-2014 20:51

Radamel Falcao maakt waarschijnlijk volgende week zijn comeback op het veld. De Colombiaanse aanvaller is zo goed als hersteld van een zware knieblessure, die hem onder meer deelname aan het WK in Brazilië kostte.

AS Monaco neemt volgende week deel aan een oefentoernooi. Trainer Leonardo Jardim verwacht dat Falcao een rol van betekenis kan spelen. Aan de Emirates Cup nemen ook Arsenal, Valencia en Benfica deel. "Ik denk dat hij fit genoeg is om te spelen tijdens de Emirates Cup", zegt Jardim in L'Equipe over de peperdure Colombiaanse aanvaller. Falcao staat sinds januari van dit jaar buitenspel met een knieblessure.

"Radamel zit nu in de laatste fase van zijn revalidatie", gaat Jardim verder. Overigens is het nog onzeker of Falcao in september nog speler van de Franse club is. Real Madrid zou de Colombiaan maar wat graag terug naar Spanje willen halen. De voormalig aanvalsleider van Atlético Madrid zelf gaf afgelopen week te kennen niet bezig te zijn met een vertrek uit het vorstendom. "Voor nu is hij speler van AS Monaco. En ik reken op hem", aldus Jardim.