In zijn hoofd heeft Romelu al het idee dat hij weer naar Everton wil
Everton rekent op komst van Belgische spits: "Hopelijk trekt hij ons shirt weer aan"

"In zijn hoofd heeft Romelu al het idee dat hij weer naar Everton wil"

27-07-2014 21:43

Everton maakt er geen geheim van opnieuw in zee te willen gaan met Romelu Lukaku. De Belgische aanvaller van Chelsea kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor 'The Blues'. De club hoopt Lukaku nu definitief over te nemen van de Londenaren.

De 21-jarige Lukaku lijkt bij Chelsea opnieuw niet in aanmerking te komen voor een basisplek, nu José Mourinho Diego Costa naar Stamford Bridge haalde. Ian Atkins, het 'hoofd transferzaken' van Everton, is ervan overtuigd dat Lukaku reeds besloten heeft opnieuw naar Liverpool te verkassen. Ditmaal definitief en dat ondanks interesse van onder meer Juventus en Atlético Madrid.

"Romelu heeft een geweldig seizoen gehad bij Everton, afgelopen jaar. Ik weet dat iedereen bij de club hem graag opnieuw wil verwelkomen", zegt Atkins in gesprek met talkSPORT. "Hopelijk kunnen we tot een oplossing komen. Ik denk dat Romelu in zijn hoofd al het idee heeft dat hij naar Everton wil. Hopelijk trekt hij ook komend seizoen ons blauwe shirt weer aan."

"Onze 'huurlingen' deden het uitstekend afgelopen seizoen. Gareth Barry heeft nu een contract getekend, hetgeen fantastisch is. Hopelijk doet Romelu dat ook. Ik weet dat de manager hem heel graag opnieuw aan zijn selectie wil toevoegen en ik weet zeker dat als hij komt Romelu een belangrijke pion gaat worden in onze ambitie om het volgende niveau te bereiken."