Liverpool winkelt voor derde keer bij Koeman en haalt nu verdediger op
"Ik weet dat we miljoenen en miljoenen supporters hebben. Liverpool is meer dan een club"

Liverpool winkelt voor derde keer bij Koeman en haalt nu verdediger op

27-07-2014 23:30
1

Liverpool heeft zich per direct verzekerd van de dienst van Dejan Lovren. De transfer van de Kroaat zat er al een poosje aan te komen, Liverpool maakt zijn komst zondag via de officiële kanalen bekend.

De 25-jarige verdediger van Southampton volgt twee ploeggenoten naar Anfield Road. Eerder ontdeed de runner-up van afgelopen seizoen de club van Ronald Koeman van aanvaller Rickie Lambert en middenvelder Adam Lallana. Met de transfer van de Kroaat, die een meerjarig contract tekende in Liverpool, is naar verluidt een transfersom van om en nabij de 25 miljoen euro gemoeid.

Lovren is de vijfde zomeraankoop van Liverpool en spreekt van 'een droom die uitkomt'. "Ik ben blij hier te zijn. Ik ben trots en kan niet wachten om te beginnen. Ik weet dat we miljoenen en miljoenen supporters hebben. Liverpool is meer dan een club", zegt Lovren op de website van Liverpool. "Nadat ik afgelopen seizoen op Anfield Road speelde zei ik tegen mezelf: ik hoop dat ik hier op een dag zelf ooit voor Liverpool mag spelen", aldus de Kroaat.