Feyenoord vindt gewenste spits mogelijk in Genk: 'Maandag meer nieuws'
"Vanuit mijn circuit hoor ik dat Feyenoord wel eens geïnteresseerd zou kunnen zijn"

Feyenoord vindt gewenste spits mogelijk in Genk: 'Maandag meer nieuws'

27-07-2014 23:46
3

Feyenoord heeft zijn oog volgens Aad de Mos laten vallen op Jelle Vossen. De aanvaller van Racing Genk zou mogelijk voor een transfer naar de Stadionclub staan.

De Mos, als analist werkzaam bij de Belgische televisie, zegt in het programma Stadion dat hij vanuit 'zijn circuit' heeft vernomen dat de Rode Duivel in beeld is bij de Rotterdammers. Vossen ontbrak in de wedstrijdselectie van Racing Genk voor het competitieduel met KV Mechelen. Volgens de officiële lezing van de club kampt de aanvaller met een blessure. De Mos is een andere mening toegedaan.

"Vanuit mijn circuit hoor ik dat Feyenoord wel eens geïnteresseerd zou kunnen zijn in Vossen. Zij zijn op zoek naar een vervanger voor Graziano Pellè. Het zou me niet verbazen moest daar maandag meer nieuws over volgen", citeert Het Nieuwsblad De Mos. De 25-jarige Vossen, aanvoerder van Racing Genk, is al jaren een vaste waarde bij de Belgische club. De aanvaller heeft vijftien interlands achter zijn naam staan.

Feyenoord wordt tevens al weken in verband gebracht met Bas Dost. De club uit Rotterdam zou inmiddels een bod van vijf miljoen euro hebben uitgebracht op de spits van VfL Wolfsburg. De Duitse club heeft dit bod afgeslagen. Ook de Argentijnse aanvaller Hector Villalba wordt aan de Rotterdammers gelinkt. De spits van San Lorenzo zou zo'n 2,5 miljoen euro moeten kosten.