Kishna: We hebben namelijk iets recht te zetten tegen PEC Zwolle
"Ik krijg langzaamaan de extra versnelling in de versnelling weer terug"

Kishna: "We hebben namelijk iets recht te zetten tegen PEC Zwolle"

28-07-2014 07:24
5

Ajax boekte zaterdag een nipte 1-0 overwinning op Benfica. In het oefenduel in de strijd om de Eusebio Cup maakte Ricardo Kishna de enige treffer van de wedstrijd in Lissabon. De jongeling wordt weer de oude, vertelt hij zelf in gesprek met De Telegraaf.

Kishna, die met name een prima eerste helft speelde in Portugal, voelt zich sterker worden. "Ik krijg langzaamaan de extra versnelling in de versnelling weer terug. Die had ik vroeger ook, maar na mijn blessure ben ik het een beetje kwijtgeraakt. Gelukkig komt het nu weer terug", zegt Kishna in gesprek met de krant. Met name in de eerste helft kon de aanvaller zich laten gelden, in de tweede helft was Ajax vooral bezig met tegenhouden.

"Benfica is een grote club met een prachtig stadion", zegt Kishna, die rugdekking krijgt van Lucas Andersen. Een ander Ajax-talent dat een prima indruk achterliet in Lissabon. "Bovendien hebben ze de laatste twee jaren in de finale van de Europa League gestaan, dus dat zegt ook iets over ons", klinkt het uit de mond van de Deen tegenover Telesport.

De twee voetballers hebben hun zinnen gezet op het winnen van de Johan Cruijff Schaal. Kampioen Ajax ontvangt zondag in Amsterdam bekerwinnaar PEC Zwolle. En die 5-1 nederlaag op een zonnige zondag in de Kuip is men nog niet vergeten bij Ajax. "We hebben namelijk iets recht te zetten tegen PEC Zwolle. Daarnaast wil ik altijd prijzen pakken, dus ook de super cup", aldus Kishna.