Barça-interesse charmeert Vertonghen: Maar voorlopig is er zeker geen vuur
"Geruchten zullen er altijd zijn, maar ik ga gewoon terug naar Tottenham"

Barça-interesse charmeert Vertonghen: "Maar voorlopig is er zeker geen vuur"

28-07-2014 08:12

Jan Vertonghen is gestreeld door de interesse van FC Barcelona. De Spaanse grootmacht wordt al geruime tijd in verband gebracht met de Belgisch international, maar van een transfer is voorlopig nog geen sprake.

"Geruchten zullen er altijd zijn, maar ik ga gewoon terug naar Tottenham", citeert Sporza Vertonghen. "Interesse van een mooie club als FC Barcelona charmeert me zeker. Dat is een bevestiging dat je goed bezig bent. Waar rook is, is vuur zeggen ze, maar voorlopig is er zeker geen vuur." De Engelse club hoopt de Belg langer te binden en deed hem reeds een nieuwe contractaanbieding, vertelde Vertonghen eerder al.

"Het spreekt voor zich dat ik graag wil blijven bij Tottenham. Ik had nog een contract voor vier jaar. Dat ze me meteen een nieuw contract van vijf jaar aanbieden, zie ik als een groot teken van vertrouwen", sprak de voormalig Ajacied. "Ik ben tevreden met de nieuwe trainer en de groep. Ik voel mij heel goed bij de club en ik wil zeker niet weg", voegt Vertonghen daar aan toe.