Liverpool blaast komst van Frans international af: Jammer voor de speler
Engelse club zet zoektocht naar nieuwe aanvaller voort na mislukte medische keuring

Liverpool blaast komst van Frans international af: "Jammer voor de speler"

28-07-2014 08:22

Liverpool ziet definitief af van het aantrekken van Loïc Remy. De Franse aanvaller is niet langer in beeld bij de Premier League-club, bevestigt trainer Brendan Rodgers.

De aanvaller van Queens Park Rangers, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Newcastle United, zou niet door de medische keuring van Liverpool gekomen zijn. De spits stond op het punt voor zo'n tien miljoen euro de overstap naar Anfield Road te maken, maar de transfer is van de baan. "Het is heel simpel. We hebben als club de beslissing genomen om de transfer niet door te zetten", zegt Rodgers, die zondag met Liverpool met 1-0 te sterk was voor het Griekse Olympiakos.

"Het is jammer voor de speler, maar het is eerder gebeurd en het gebeurt in dit geval weer. We zijn natuurlijk teleurgesteld voor de speler, maar er valt niet veel meer over te zeggen. We moeten door en kijken naar andere versterkingen", aldus de trainer. Liverpool en Queens Park Rangers bereikten reeds een akkoord over de te betalen transfersom voor de Frans international.