FC Twente ontkent miljoenenbod uit Russische hoofdstad voor Oranje-international
Munsterman: "Het klopt dat er interesse voor hem is, maar er is niks concreet"

FC Twente ontkent miljoenenbod uit Russische hoofdstad voor Oranje-international

28-07-2014 08:45
6

Quincy Promes staat in de belangstelling van een grote club uit Moskou. Volgens TC Tubantia heeft CSKA Moskou of Dinamo Moskou zelfs al een bod van acht of negen miljoen euro uitgebracht op de aanvaller.

De aanvaller, die na het vertrek van Dusan Tadic naar Southampton waarschijnlijk de nieuwe nummer tien van de club uit Enschede wordt, kan terugkijken op een uitstekend seizoen. Promes zag zijn opmars beloond worden met een oproep voor het Nederlands elftal. FC Twente-voorzitter Joop Munsterman ontkent dat de Tukkers een bod hebben ontvangen uit Rusland. "Het klopt dat er interesse voor hem is, maar er is niks concreet", aldus de preses tegenover de krant.

Volgens de voorzitter is het nog stil op de zomerse transfermarkt, maar dat zou zomaar stilte voor de storm kunnen zijn. "Het gebeurt meestal de laatste weken van augustus. De Engelsen zijn nu op vakantie. Het is op dit moment rustig", aldus Munsterman, die tevens te kennen geeft dat er ook in het geval van Luc Castaignos sprake is van belangstelling. FC Twente ontving nog geen bod op de oud-spits van Feyenoord en Internazionale.