'United trekt zich niets aan van uitspraken Vidal en doet megabod'
Engelsen leggen 60 miljoen euro neer

'United trekt zich niets aan van uitspraken Vidal en doet megabod'

28-07-2014 08:58
2

Hoewel Arturo Vidal vorige week zelf zei niet bij Juventus te vertrekken, houden de geruchten over een vertrek aan. Het Italiaanse Gazzetta dello Sport meldt maandag dat Manchester United een bod van zestig miljoen euro heeft gedaan op de Chileen.

Dit weekend waren er al geruchten over een nieuw bod van United. Volgens de gerenommeerde roze sportkrant is daar inderdaad sprake van. Vidal hervat maandag de training nadat hij door het WK later op vakantie was. Of Vidal de start van de Serie A nog in het Juventus-shirt meemaakt valt echter te bezien.

Wedden

Meer odds

Massimiliano Allegri, de opvolger van de opgestapte Antonio Conte, laat het volgens de krant aan Vidal zelf of hij instemt met een transfer. De Chileen kan op Old Trafford voor vier seizoenen tekenen en acht miljoen euro per jaar gaan verdienen. Dat is twee keer zoveel als Vidal nu bij de Oude Dame verdient. La Gazzetta verwacht dat Juventus het bod van zestig miljoen simpelweg niet kan afslaan, waardoor het aan de speler zelf is.

Vidal zelf liet zich vorige week weten niet naar Manchester te gaan. "Ik ben op dit moment nog steeds op vakantie. Of ik met zekerheid kan zeggen dat ik bij Juventus blijf? Ik weet het niet. Maandag praat ik met trainer Allegri en dan zullen we het wel zien. Ik voel me gelukkig bij Juventus. Ik ben rustig en dat kunnen de fans van Juventus ook zijn. Ik ga niet naar Manchester", zei hij toen.