'Opvallende twist in toekomstperspectief Dani Alves bij Barcelona'
Braziliaan alleen weg bij biedingen rond vijftien miljoen

'Opvallende twist in toekomstperspectief Dani Alves bij Barcelona'

28-07-2014 09:42

In tegenstelling tot de berichten van de afgelopen maanden lijkt het erop dat Dani Alves bij FC Barcelona blijft. De Braziliaan heeft met de nieuwe trainer Luis Enrique om de tafel gezeten en denkt dat de kans op een transfer klein is.

Dat schrijft de Spaanse krant Sport maandag. Alves leek eind vorig seizoen op weg naar Paris Saint-Germain, maar de Franse topclub besloot de Ivoriaan Serge Aurier aan te trekken als concurrent voor Gregory van der Wiel. Alves, die nog een contract heeft tot medio 2015, heeft nu besloten om zich op Barcelona te richten.

Wedden

Meer odds

Wel heeft zijn management gehoord dat als er biedingen van rond de vijftien miljoen euro binnen komen, de club daar aan mee wil werken. Op die manier houdt Barcelona nog een flinke som geld over aan Alves, die anders volgende zomer gratis de deur uitloopt. Alves is afkomstig van Sevilla en speelt sinds 2008 voor Barcelona.

Alves sluit maandag overigens weer aan bij de selectie, net als de andere WK-gangers Lionel Messi, Neymar en Javier Mascherano. Van Neymar is bekend dat hij nog geblesseerd is en voorlopig niet kan spelen.