QPR claimt akkoord met Ajax over spits: Die transfer sleept een beetje voort
Redknapp: "We hebben een akkoord bereikt met Ajax"

QPR claimt akkoord met Ajax over spits: "Die transfer sleept een beetje voort"

28-07-2014 10:25

Queens Park Rangers houdt nog altijd hoop op de komst van Kolbeinn Sigthorsson. De Engelse promovendus claimt een akkoord te hebben bereikt met Ajax over de transfer.

Manager Harry Redknapp laat weten dat de clubs er wel uit zijn. Met de spits in kwestie zelf bereikten de Engelsen nog geen vergelijk. "Die transfer sleept nog altijd een beetje voort", zegt Redknapp in de Engelse media, doelend op de mogelijke komst van Sigthorsson. "We hebben een akkoord bereikt met Ajax, maar zijn er nog niet uit weten te komen met de speler. We moeten in het geval van Sigthorsson even afwachten." Met de transfer van de spits zou ruim zes miljoen euro gemoeid zijn.

De zaakwaarnemer van Sigthorsson, zijn broer Andri Sigthorsson, ontkende afgelopen week dat er gesprekken hebben plaatsgevonden met QPR. De 24-jarige Ajax-aanvaller liet zelf eerder weten open te staan voor een vertrek uit Amsterdam. Ajax nam Sigthorsson in 2011 voor zo'n vier miljoen euro over van AZ. De international van IJsland kwam afgelopen seizoen dertig keer in actie namens Ajax in de Nederlandse competitie. Hij scoorde tien Eredivisie-doelpunten.