'Kostic blijft hopen op Sporting en legt verzoek bij clubleiding neer'
Aanvaller wil in Champions League uitkomen

'Kostic blijft hopen op Sporting en legt verzoek bij clubleiding neer'

28-07-2014 11:17
11

De mogelijke overgang van Filip Kostic naar Sporting Portugal blijft de gemoederen in Portugal bezighouden. De aanvaller van FC Groningen zou de clubleiding hebben verzocht toch mee te werken aan een transfer.

Dat meldt de Portugese krant Record maandag. Kostic staat al langere tijd in de belangstelling van Sporting, maar dat wist tot op heden geen overeenstemming te bereiken met FC Groningen. Kostic wil echter graag in de Champions League spelen en hoopt daarom nog dat een transfer doorgang kan vinden.

Wedden

Meer odds

Tegen Aberdeen wist Kostic zich afgelopen donderdag niet te onderscheiden. De club van trainer Erwin van de Looi werd verrassend uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Europa League. Kostic heeft Sporting al laten weten dat een persoonlijk akkoord geen enkel obstakel hoeft te vormen.

Directeur Hans Nijland liet eerder echter al weten dat hij niet meer rekent op een deal met de Portugese club. "Ze zien ervan af en kijken momenteel naar een andere speler. Er zal niet nogmaals een bod gedaan worden, wat ons betreft is de deur dicht." FC Groningen zou tien miljoen euro willen ontvangen voor de Serviër.