'Real Madrid en PSG zien tientallen miljoenen komen en tientallen miljoenen gaan'
Di Maria voor tachtig miljoen naar Parijs, als Cavani voor zeventig miljoen vertrekt

'Real Madrid en PSG zien tientallen miljoenen komen en tientallen miljoenen gaan'

28-07-2014 13:54
1

Het lijkt Paris Saint-Germain menens om Angel Di Maria naar de Franse hoofdstad te halen. De kampioen van afgelopen seizoen wil zich met een bod van liefst tachtig miljoen euro verzekeren van de komst van de Argentijnse ster.

PSG lijkt zich daarmee weinig aan te trekken van de eerder opgelegde straf voor Financial Fair Play, want voor zestig miljoen euro trok het al de Braziliaanse verdediger David Luiz van Chelsea aan. Di Maria moet de volgende worden. De aanvaller lijkt op een zijspoor te raken bij Real Madrid, dat James Rodriguez (ook al voor tachtig miljoen) van AS Monaco kocht.

Volgens Marca gaat Real Madrid zich weldra ontdoen van Di Maria, aangezien PSG bereid is tachtig miljoen euro te betalen. Daarmee zou de Argentijnse international de duurste uitgaande transfer van De Koninklijke worden. Tot nu toe is dat nog Mesut Özil, die vorig jaar voor vijftig miljoen naar Arsenal ging.

Overigens is er nog wel een mits. Om toch aan de FFP-regels te voldoen, moet Paris Saint-Germain eerst een speler voor veel geld verkopen. Dat zou Edinson Cavani moeten worden. De Uruguayaan is naar verluidt een gegadigde om voor zeventig miljoen euro naar Manchester City te vertrekken.