El Hamdaoui is bij ons aangeboden, maar dat hebben we gelijk afgewezen
Feyenoord bedankte voor Marokkaanse aanvaller

"El Hamdaoui is bij ons aangeboden, maar dat hebben we gelijk afgewezen"

28-07-2014 17:25
8

Mounir El Hamdaoui wordt niet de nieuwe spits van Feyenoord. Volgens technisch directeur Martin van Geel wilde Fiorentina de spits graag aan de Rotterdammers slijten, maar de transfervoorwaarden gooiden roet in het eten.

Van Geel erkent tegenover Calciomercato.com dat Fiorentina contact heeft opgenomen met Feyenoord om te onderhandelen over El Hamdaoui. "Hij is bij ons aangeboden door een tussenpersoon, maar we hebben de aanbieding gelijk afgewezen. De transfervoorwaarden liggen voor ons te hoog en hetzelfde geldt voor de salariswensen van de speler. Die passen niet bij onze mogelijkheden."

Feyenoord is na het vertrek van Graziano Pellè naar Southampton naarstig op zoek naar een vervanger van de Italiaanse goalgetter. Bas Dost is een van de opties voor de Rotterdamse club, maar de onderhandelingen met VfL Wolfsburg verlopen vooralsnog moeizaam. Dost heeft zelf aangegeven open te staan voor een avontuur bij Feyenoord, dat ook Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij zag vertrekken.