Gansler met Van der Sar

Vitesse ziet commercieel directeur vertrekken: 'Er kwam een mooie uitdaging voorbij'
Gansler op 1 september niet meer in functie

Vitesse ziet commercieel directeur vertrekken: 'Er kwam een mooie uitdaging voorbij'

28-07-2014 18:21
3

Vitesse moet op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. De club maakte maandag via de officiële kanalen bekend dat Peter Gansler per 1 september afscheid zal nemen van de Arnhemse vereniging om een elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Gansler, die veel kritiek te verduren kreeg van de supporters, arriveerde in november 2012 in Arnhem en de club wist vervolgens belangrijke stappen te zetten richting professionalisering."Bij Vitesse heb ik samengewerkt met een prachtig team. Ik ben enorm trots op wat we met elkaar bereikt hebben."

"Samen hebben we onze schouders eronder gezet om Vitesse vooruit te bewegen. We hebben als club een enorme ontwikkeling doorgemaakt op alle vlakken. De combinatie van korte termijn resultaten en het fundament voor de lange termijn zorgt voor continuïteit voor Vitesse. Hoewel mijn contract bij Vitesse doorliep, kwam een uitdaging voorbij die ik en mijn familie graag aangrijpen", aldus de vertrekkende man op de officiële website van de club.

Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse sprak ook over het aanstaande vertrek van Gansler. "We zijn Peter dankbaar voor zijn onverzettelijke werklust en toewijding. Zijn professionalisme heeft er voor gezorgd dat Vitesse op organisatorische vlakken ongekende stappen voorwaarts heeft gemaakt. We bedanken Peter voor zijn inzet, energie en daadkracht en wensen hem en zijn familie al het beste toe met deze nieuwe uitdaging, die wij hem met z’n allen meer dan gunnen."

Vitesse laat weten dat het zorgvuldig de tijd zal nemen om de voornoemde positie invullen te geven.