FC Twente overweegt zaak á la Bayern: Het ziet er niet goed uit
Chileen mogelijk lange tijd aan de kant

FC Twente overweegt zaak á la Bayern: "Het ziet er niet goed uit"

28-07-2014 23:18
2

Twee weken voor de competitiestart heeft FC Twente in Vriezenveen een 2-0 oefenoverwinning geboekt op Sporting Portugal. Trainer Alfred Schreuder sprak na het 'behoorlijke resultaat' enthousiast over Quincy Promes, met aan de andere kant een forse domper.

"Het is een heerlijk joch. Hij werkt ontzettend hard", liet Schreuder zich tegenover de NOS uit over middenvelder Promes. Vanuit de Russische hoofdstad Moskou zou door twee clubs serieuze belangstelling zijn getoond. Tot 1 september kunnen transfers nog plaatsvinden, maar dat laat de oefenmeester op dit moment koud.

Wedden

Meer odds

Gutiérrez
In zijn optiek is de mogelijk maandenlange absentie van Felipe Gutiérrez momenteel het grootste vraagstuk. "De blessure van Gutiérrez lijkt ernstig. Hij wordt binnen twee weken aan zijn knie geopereerd", aldus Schreuder. "Het ziet er niet goed uit. Hij heeft de blessure opgelopen voor het WK en is toch gaan spelen."

Twente overweegt een zaak á la Bayern München in 2010, destijds met Arjen Robben als slachtoffer. "Dat zou heel goed kunnen", aldus Schreuder.