VP Transferspel: voorspel de nieuwe club van deze vijftien spelers!
Wie gaat waar naartoe? Doe je voorspelling!

VP Transferspel: voorspel de nieuwe club van deze vijftien spelers!

30-07-2014 15:00
38

Welke speler tekent bij welke club? Tot 31 augustus is het een vraag die vaak gesteld wordt. Om de transfermarkt van extra spanning te voorzien lanceren we een spel waarbij je de nieuwe clubs van onderstaande spelers moet voorspellen!

Hoe werkt het? Heel simpel: via een reactie onder dit bericht zet je achter elke speler de club waarvan jij denkt waar hij terechtkomt. Dus, als je bijvoorbeeld verwacht dat Niklas Moisander naar Hamburger SV gaat zet je dat zó in je reactie: Niklas Moisander: HSV.

Je kunt óók zijn huidige club noemen. Dat doe je als je verwacht dat die speler toch bij zijn huidige club blijft. Na elke afgeronde transfer van een van onderstaande spelers zullen we een tussenstand publiceren. De punten van spelers die 'gewoon' bij hun club blijven, worden na 31 augustus, het einde van de transferperiode, toegekend. Puntentelling: 15 punten per goed voorspelde transfer, 5 punten als je goed hebt voorspeld dat een speler bij zijn huidige club blijft.

Noot: er zit geen deadline aan deelname. Je kunt ten allen tijde je voorspelling doen. Echter, als een transfer al heeft plaatsgevonden, worden deze punten uiteraard niet meegerekend. Het loont dus om snel je voorspelling te doen!

De vijftien 'transfertargets' waarvan je hun nieuwe club kunt voorspellen:
Kenneth Vermeer:
Kolbeinn Sigthórsson:
Niklas Moisander:
Jordy Clasie:
Bas Dost:
Memphis Depay:
Leroy Fer:
Jonathan de Guzman:
Wesley Sneijder:
Rafael van der Vaart:
Mats Hummels:
Xherdan Shaqiri:
Angel Di Maria:
Arturo Vidal:
Juan Cuadrado:

Inspiratie opdoen? Bekijk hier het laatste transfernieuws en hier de laatste geruchten uit de tabloids! Op Facebook op de hoogte blijven van al het transfernieuws? LIKE dan deze VP transferpagina!