Ronaldo op prijzenjacht: Onze fantastische fans zoveel mogelijk plezier geven
"Mijn wens is om alle mogelijke trofeeën op te mogen tillen"

Ronaldo op prijzenjacht: "Onze fantastische fans zoveel mogelijk plezier geven"

29-07-2014 13:38

Twee trofeeën mochten de spelers van Real Madrid afgelopen seizoen omhoog houden: de Champions League en de Copa del Rey. Over een jaar hoopt Cristiano Ronaldo daar een flinke handvol aan toegevoegd te hebben.

Ronaldo heeft er vertrouwen in dat Real Madrid komend seizoen meer prijzen in de wacht sleept. "Mijn doel voor aankomend seizoen is hetzelfde als altijd: van het begin van de training tot het eind van elke wedstrijd vechten", zegt de Portugese wereldvoetballer van het jaar op de officiële website van Real.

"Mijn wens is om alle mogelijke trofeeën op te mogen tillen", vervolgde Ronaldo, die met De Koninklijke zes prijzen kan winnen: de titel, de beker, de Champions League, de Spaanse Super Cup, de Europese Super Cup en het WK voor clubteams. "Onze club, onze staf, mijn geweldige teamgenoten en ikzelf; we zullen alles doen wat we kunnen doen - dag in, dag uit en week in, week uit - om onze fantastische fans zoveel mogelijk plezier te geven."

Ronaldo is momenteel de houder van de Gouden Bal, maar de teamprijzen vindt de Portugees belangrijker. "Boven individuele prijzen, heb ik altijd in acht genomen dat de teams, de ploeggenoten en de fans je beter maken als voetballer. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik deze prijs niet had kunnen winnen zonder de constante steun van alle mensen bij Real Madrid."