Aanvalsleider blijft FC Twente voorlopig trouw: Dat zien we graag
Transfer naar Swansea was niet aan de orde

Aanvalsleider blijft FC Twente voorlopig trouw: "Dat zien we graag"

29-07-2014 16:21
2

Een transfer van Luc Castaignos naar Swansea City leek eerder deze zomer aanstaande, maar tot een overgang kwam het nooit. De spits van FC Twente voetbalt voorlopig in Enschede.

Dat zegt Alfred Schreuder in gesprek met de NOS. Volgens de trainer was een overgang van de aanvaller naar Wales niet aan de orde. "Luc is heel duidelijk geweest. Het was voor hem niet het juiste moment om te vertrekken en het was niet zo concreet als iedereen dacht dat het was. Hij wil heel graag blijven."

"Maar je weet het nooit", voegt de oefenmeester daar aan toe. Schreuder sprak met de NOS na de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Sporting Portugal, een Portugese topclub. "Luc maakte vandaag (maandag, red.) ook weer een heel goede indruk. Die jongen is bezig met FC Twente en dat zien we graag."

In de voorhoede van FC Twente is dit seizoen ook Kasper Kusk te bewonderen. De nieuwkomer heeft volgens Schreuder alles in zich om een goede voetballer te worden. "Hij is super intelligent. Hij is slim en vlug op de benen, maar fysiek kan hij nog wat sterker worden. Hij zit niet voor niets bij de Deense selectie."