Bakkali kan fluiten naar nieuw contract, PSV trekt stekker uit onderhandelingen
Belgisch probleemkind staat voor dilemma

Bakkali kan fluiten naar nieuw contract, PSV trekt stekker uit onderhandelingen

29-07-2014 16:56

PSV heeft de onderhandelingen met Zakaria Bakkali definitief gestaakt. Mocht de Belgische aanvaller zijn contract in Eindhoven willen verlengen, dan zal hij opnieuw om de tafel moeten.

Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdag dat PSV het eerdere contractsvoorstel heeft ingetrokken en dat er voor de vleugelspeler geen contract meer klaarligt. Over elf maanden is Bakkali transfervrij en kan hij gaan en staan waar hij wil. Het eerdergenoemde dagblad sluit niet uit dat hij het hele seizoen bij Jong PSV blijft.

Bakkali kende vorig seizoen een wervelende start in het Philips Stadion. Onder meer in de Europese duels met Zulte Waregem gaf hij zijn visitekaartje af. Daarna ging het echter snel bergafwaarts met de talentvolle buitenspeler, die onder meer door de komst van Bryan Ruiz werd weerhouden van een basisplaats.

Op de transfermarkt schijnt nog wel belangstelling te zijn voor de jongeling. In het geruchtencircuit werd Bakkali meermaals gelinkt aan een overstap naar het buitenland. Zo zouden Liverpool, Eintracht Frankfurt en Atlético Madrid in een eerder stadium hebben gedacht aan het binnenhalen van Bakkali.