Vermoedelijke opstelling Feyenoord: nog enkele onzekerheden in team Rutten
Backposities zorgen voor twijfels

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: nog enkele onzekerheden in team Rutten

30-07-2014 08:08
9

Het is nog niet duidelijk met welke elf spelers Feyenoord woensdagavond aantreedt tegen Besiktas. Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf komen woensdagochtend met verschillende opstellingen op de proppen.

Beide kranten verwachten dat Fred Rutten tegen Besiktas 'gewoon' voor het 4-3-3-systeem kiest. De trainer liet deze week weten dat hij in topwedstrijden meer zekerheid wil inbouwen door met drie centrumverdedigers te starten, maar blijkbaar ziet de coach in Besiktas geen sterkere tegenstander.

Er zijn enkele kleine verschillen in de twee opstellingen. Het AD verwacht Rick Karsdorp op rechtsachter en Wesley Verhoek op rechtsvoor en De Telegraaf denkt dat Miquel Nelom als linksachter speelt en Elvis Manu als rechtsvoor. Terence Kongolo speelt in dat geval als centrale verdediger.

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord volgens het AD: Mulder; Karsdorp, Van Beek, Mathijsen, Kongolo; Clasie, Immers, Vilhena; Verhoek, Te Vrede, Boëtius

Feyenoord volgens De Telegraaf: Mulder; Van Beek (Karsdorp), Mathijsen, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, Vilhena; Manu, Te Vrede, Boëtius