'Chelsea meldt zich wéér bij Atlético en doet bod van 25 miljoen'
Braziliaanse verdediger hoog op lijst Mourinho

'Chelsea meldt zich wéér bij Atlético en doet bod van 25 miljoen'

30-07-2014 10:40
4

Chelsea lijkt er een sport van te willen maken zoveel mogelijk spelers van Atlético Madrid over te nemen. Na Diego Costa en Filipe Luis doen de Londenaren nu een poging verdediger Miranda aan te trekken.

Volgens de Madrileense krant Marca heeft Chelsea een bod van 25 miljoen euro neergelegd bij de verliezend finalist van de Champions League. De Braziliaanse verdediger vormde vorig seizoen het vaste verdedigingsduo met de Uruguayaan Diego Godin, die overigens ook al eens met Chelsea in verband is gebracht.

Miranda heeft in zijn contract een clausule staan waardoor hij voor dertig miljoen euro kan vertrekken. Chelsea wil echter proberen om de Braziliaan voor een aantal miljoenen minder te strikken. Atlético, dat dus al enkele vaste waarden verloor, is niet voornemens mee te werken aan het plan van Chelsea en houdt vast aan de som die in de clausule staat.

Miranda is ook met FC Barcelona en Manchester United in verband gebracht, maar deze clubs lijken in eerste instantie voor respectievelijk Daniel Agger en Mats Hummels te gaan. Wat het contact tussen Chelsea en Miranda ten goede komt is dat de speler dezelfde zaakwaarnemer als José Mourinho heeft. Voor Toby Alderweireld opent een vertrek van Miranda de deur naar meer speeltijd in Vicente Calderon.