Ajax praat met QPR en zoekt naar ervaren vervanger van Sigthórsson
"Al zal dat niet makkelijk zijn"

Ajax praat met QPR en zoekt naar ervaren vervanger van Sigthórsson

30-07-2014 11:48
11

Ajax heeft wel degelijk met Queens Park Rangers gesprekken gevoerd over Kolbeinn Sigthórsson. De Engelse promovendus is zeer geïnteresseerd in de IJslandse spits. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, zegt dat het verschil tussen vraag en aanbod klein is.

"Ik heb enkele goede gesprekken met QPR gehad over Kolbeinn", zegt Overmars tegen Voetbal International. "Wat de transfersom betreft zitten we dicht bij elkaar. Maar het is natuurlijk ook belangrijk wat de speler zelf wil." De eisen van Sigthórsson zouden volgens QPR-trainer Harry Redknapp nog te hoog zijn.

Wedden

Meer odds

Overmars denkt dat de spits bij QPR goed zou kunnen aarden. "QPR lijkt me een mooie kans voor Kolbeinn. Kijk maar hoe het Wilfried Bony vergaat in de Premier League. Die ging naar Swansea City en staat na één seizoen al in de belangstelling van de Engelse topclubs", constateert Overmars, die bij een vertrek van Sigthórsson een ervaren spits wil aantrekken. "Al zal dat niet makkelijk zijn. Ervaren spitsen die aan al onze eisen voldoen liggen niet voor het oprapen."