ADO verwacht snel nieuwe speler te presenteren: Afhankelijk van budget
Fraser hoopt voor zondag op versterking

ADO verwacht snel nieuwe speler te presenteren: "Afhankelijk van budget"

30-07-2014 14:07

Bij ADO Den Haag lijkt men nog deze week een nieuwe speler te gaan presteren. Dat is althans de gedachte van hoofdtrainer Henk Fraser, die zich moet beperken tot een bepaald budget.

ADO Den Haag speelt zondag zijn laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en Fraser denkt dat zijn selectie nog voor dat duel een kwaliteitsimpuls krijgt. "Dat zou goed kunnen", zegt hij in gesprek met Omroep West. "Er vinden aardig wat wisselingen plaats en ik overleg met iedereen die betrokken is in de leiding. Daar probeer ik zo veel mogelijk uit te halen voor de ploeg en voor mezelf."

Eerder gaf Fraser al aan dat hij het liefst in iedere linie een versterking wil. "Nogmaals, je geeft je lijst door, je geeft je namen door, je geeft je wensen door, maar je bent afhankelijk van een budget. Nu moet ik gaan overleggen met andere mensen. Dat is niet anders. Dat brengt de situatie met zich mee", vervolgt de keuzeheer, die baalt dat hij moet wachten op versterkingen. "Het is niet ideaal. Dat lijkt mij logisch."

"Zeker voor een trainer die nog heel wat te presteren heeft, maar goed, ook daar moet ik mee leren omgaan. Uiteindelijk ben ik niet diegene die er een klap op kan geven. Uiteindelijk neemt de club de beslissing. De club is groter dan Henk Fraser en welke speler dan ook", besluit hij bij de regio-omroep.