Basacikoglu is hard op weg naar de Kuip: In een vergevorderd stadium aanbeland
Heerenveen: "Het klopt dat we in gesprek zijn met Feyenoord over Bilal"

Basacikoglu is hard op weg naar de Kuip: "In een vergevorderd stadium aanbeland"

30-07-2014 17:04
8

Feyenoord heeft Bilal Basacikoglu bijna binnen. De huidige werkgever van de vleugelaanvaller, sc Heerenveen, bevestigt woensdag de onderhandelingen met de Rotterdamse club over de buitenspeler.

"Het klopt dat we in gesprek zijn met Feyenoord over Bilal. En die verlopen goed. We zijn in een vergevorderd stadium aanbeland", zegt technisch directeur Hans Vonk in gesprek met FOX Sports. De aanvaller heeft in Friesland een contract tot de zomer van 2016. In de verbintenis is geen gelimiteerde transfersom opgenomen, waardoor de Friezen zelf hun vraagprijs kunnen bepalen. Volgens de omroep zou sc Heerenveen zo'n vijf miljoen euro willen ontvangen voor Basacikoglu.

Feyenoord is enerzijds bezig Basacikoglu naar Rotterdam te halen, anderzijds mogen twee vleugelspelers vertrekken uit de Kuip. Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord openstaat voor een vertrek van Wesley Verhoek en Ruben Schaken. Hoewel de Eredivisie-club een vertrek niet in de weg staat, blijkt het vooralsnog moeilijk om de aanvallers onder te brengen bij een nieuwe club.