Liverpool krijgt peperdure aanwinst niet mee op trainingskamp
Verdediger krijgt geen visum

Liverpool krijgt peperdure aanwinst niet mee op trainingskamp

30-07-2014 20:38

Liverpool FC moet het in de komende week nog stellen zonder Dejan Lovren. De nieuwste aanwinst van de club is weliswaar topfit, maar kan desondanks niet afreizen naar de Verenigde Staten om zich daar bij zijn nieuwe ploeggenoten te voegen.

De 25-jarige Lovren komt namelijk om onduidelijke redenen niet in aanmerking voor een visum, waardoor hij de Verenigde Staten niet kan betreden. De international van Kroatie heeft zich inmiddels bij de beloftenploeg van Liverpool gevoegd om daar zijn conditie op peil te houden en zich op individuele basis voor te bereiden op de start van de Premier League.

"Helaas kon ik niet op korte termijn in het bezit komen van een visum", vertelt Lovren, die voor 25 miljoen euro werd overgenomen van Southampton, in gesprek met de Kroatische krant Sportske Novosti. "Zodoende kan ik me niet bij mijn nieuwe ploeggenoten melden in de Verenigde Staten. Dat vind ik natuurlijk ontzettend jammer."

Lovren lijkt door de visumproblemen direct met een achterstand te beginnen aan zijn nieuwe avontuur. "Natuurlijk is het niet goed dat ik me niet met het team kan voorbereiden en ik moet voor mezelf trainen in de dagen dat zij nog op tour zijn in Amerika. Ik zal in Liverpool gaan trainen met de ploeg voor spelers onder de 21 jaar. Brendan Rodgers stuurt me een persoonlijk trainingsprogramma op."