'Behouden van ontevreden en scheldende Clasie wordt zware klus voor Feyenoord'
"Ik wil op het hoogste niveau spelen"

'Behouden van ontevreden en scheldende Clasie wordt zware klus voor Feyenoord'

31-07-2014 08:01
12

Jordy Clasie zou zomaar eens de vijfde basisspeler kunnen worden die Feyenoord deze zomer gaat verlaten. De Rotterdammers willen de middenvelder niet laten vertrekken, maar gaan er een heel zware kluif aan krijgen om hem te behouden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Boos en bijzonder gefrustreerd was Clasie woensdagavond, tijdens en na de met 1-2 verloren Champions League-wedstrijd tegen Besiktas. Rood aangelopen liep hij na het eerste tegendoelpunt naar de middenstip, om zich plots om te draaien om Joris Mathijsen de huid vol te schelden.

Heel Feyenoord snakt naar Europees voetbal en een avontuur in de Champions League, maar vooral voor Clasie is plaatsing voor het miljoenenbal cruciaal. De middenvelder, die nu tevens aanvoerder is, maakte deze zomer het allerhoogste niveau mee en zit niet meer te wachten op wedstrijden tegen Excelsior, FC Dordrecht en Willem II. "Ik ben hier al vier jaar en het WK smaakte naar meer. Ik wil op het hoogste niveau spelen", zei Clasie woensdagavond.

Fiorentina en FC Porto werden eerder met de 23-jarige voetballer in verband gebracht. Zijn contract loopt door tot medio 2016.