Cavani maakt einde aan onzekerheid: Ik weet zeker dat ik bij PSG zal blijven
"Ik zou niet weten waarom ik weg moet"

Cavani maakt einde aan onzekerheid: "Ik weet zeker dat ik bij PSG zal blijven"

31-07-2014 11:56

Edinson Cavani sluit uit dat hij deze transferzomer vertrekt bij Paris Saint-Germain. De aanvaller kan geen reden bedenken waarom hij de Frans kampioen zou verlaten. De international van Uruguay wordt al enige tijd met een transfer in verband gebracht.

"Ik weet zeker dat ik zal blijven. Ik zou niet weten waarom ik weg moet", vertelt de voorhoedespeler aan L'Equipe. "Het gevoel in Parijs is erg goed. Ik heb een contract bij PSG en die zal ik respecteren. Het liefst blijf ik bij deze club, omdat ik mij hier goed voel. Ik was ontevreden over mijn rol binnen het elftal, maar daat is over gesproken. Toch is in de voetbalwereld niets te voorspellen."

Cavani is tevreden met de gesprekken die hij heeft gevoerd met de technische staf. "Ze vertelden precies wat ik wilde horen", gaat de spits verder. "We hadden wat kleine problemen over hoe ik mijn rol vervulde. Ik heb gewacht op het juiste moment om dit naar buiten te brengen. Het is voor een spits belangrijk om op zijn natuurlijke plek te spelen. Nu is iedereen er van op de hoogte en hoeft niemand zich zorgen te maken."