'Handelshuis' Heerenveen rekent nog op Ziyech: We zien wel of dat nog gebeurt
"Er is wel wat interesse kenbaar gemaakt via tussenpersonen, maar nog niets concreets"

'Handelshuis' Heerenveen rekent nog op Ziyech: "We zien wel of dat nog gebeurt"

31-07-2014 12:46
4

Na het vertrek van Bilal Basacikoglu naar Feyenoord hoopt sc Heerenveen de poorten van het Abe Lenstra Stadion gesloten te houden. De Friese club verkocht eerder Alfred Finnbogason al, ondertussen blijft ook de naam van Hakim Ziyech opduiken in de geruchtenmolen.

De begaafde middenvelder werd eerder in verband gebracht met FC Twente. Heerenveen laat weten dat er op dit moment geen concrete belangstelling is voor Ziyech. "Er is wel veel contact met zijn zaakwaarnemer en er is wel wat interesse kenbaar gemaakt via tussenpersonen, maar nog niets concreets. We zien wel of dat nog gebeurt. Voorlopig voetbalt Ziyech nog voor Heerenveen", zegt Hans Vonk, technisch manager van de Eredivisie-club, in gesprek met Voetbal International.

Heerenveen presenteert donderdag aanwinst Thomas Dalgaard. De Deense aanvaller komt over van Viborg en tekent een meerjarig contract in Friesland. Dalgaard kan gezien worden als de vervanger van Finnbogason, die eerder naar Real Sociedad trok. Of Heerenveen ook een vervanger voor Basacikoglu aan zal trekken moet nog blijken. De Friese club kan de transfersom die het ontvangt uit Rotterdam goed gebruiken, weet het magazine.

"Wij gaan nu zeer kritisch kijken naar de bezetting van onze aanval. Vervolgens gaan we de afweging maken of we een vervanger voor Basacikoglu moeten aantrekken. Zo hebben we dat ook bij Dalgaard gedaan", aldus Vonk tegenover VI.