Ajacied wacht niet op QPR: Er is interesse van andere clubs
Berichten over wel of geen akkoord beginnen op steekspel te lijken

Ajacied wacht niet op QPR: "Er is interesse van andere clubs"

31-07-2014 14:02
3

De berichten over de stap van Ajacied Kolbeinn Sigthórsson naar Queens Park Rangers lijken steeds meer op een steekspel. Is er nou een akkoord of niet? Ondertussen schermt het kamp van de IJslander met andere interesse.

Queens Park Rangers had in januari al belangstelling voor de spits van Ajax en kwam deze transferperiode voor hem terug. Waar QPR claimt dat er een deal is met Ajax en het zit te wachten op een akkoord met Sigthórsson, daar klinken andere geluiden uit de omgeving van de aanvaller zelf. Broer en zaakwaarnemer Andri Sigthórsson zegt al weken op een telefoontje te wachten.

Ook Ajax liet al weten dat nog niets definitief is tussen de twee clubs. Technisch directeur Marc Overmars zei woensdag dat de clubs 'er bijna uit waren'. En zo lang dat akkoord er niet is, kan Sigthórsson ook niet met de Londense promovendus om tafel. Broer Andri vertelde dinsdag dat er dan ook geen gesprekken gaande zijn.

Dit hele tafereel zou ervoor kunnen zorgen dat QPR achter het net vist. Sigthórsson heeft namelijk meer ijzers in het vuur. "Er is interesse van andere clubs", zegt zijn zaakwaarnemer tegen Ajax Showtime. "Er is een grote kans dat Sigthórsson na 31 augustus ergens anders speelt, maar Kolbeinn heeft op dit moment de focus op het geven van honderd procent voor zijn club Ajax."