Cocu ontevreden en vol onbegrip over Jozefzoon: Al met al heel vervelend
PSV wint met minimaal verschil van Oostenrijkers: 1-0

Cocu ontevreden en vol onbegrip over Jozefzoon: "Al met al heel vervelend"

31-07-2014 21:56
3

Phillip Cocu kon na afloop van de thuiswedstrijd tegen SKN Sankt Pölten (1-0) niet tevreden zijn met het wisselvallige optreden van PSV. "Met 1-0 winnen is te weinig", bekende de coach.

"Ons positiespel was bij vlagen niet goed. Er zat geen zuiverheid en geen tempo in onze passing. Daardoor konden we deze tegenstander niet stukspelen en kwamen we ook moeilijk tot kansen. Daarnaast vind ik dat we nog iets te veel kansen aan Sankt Pölten hebben weggeven", aldus Cocu tegen FOX Sports. "Gelukkig hebben we nog wel de nul gehouden."

De trainer van PSV baalde van de Sloveense arbiter, die invaller Florian Jozefzoon in de eindfase binnen vier minuten twee keer geel gaf wegens het maken van een fopduik. "Die tweede gele kaart was een honderd procent strafschop", sprak Cocu vol onbegrip.

"Dat is al met al heel vervelend, want nu zijn we voor de return weer een speler kwijt door een schorsing. En 2-0 is natuurlijk beter dan 1-0. Nu kan het nog een heel lastige wedstrijd worden in Oostenrijk. Maar ik vertrouw erop dat we verder komen.”