Castaignos treurt niet om vertrek Tadic: Biedt ook ruimte en kansen
Twente-spits blikt met positief gevoel terug op voorbereiding

Castaignos treurt niet om vertrek Tadic: "Biedt ook ruimte en kansen"

31-07-2014 22:07
1

FC Twente sluit zaterdagavond de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Luc Castaignos, spits van de Tukkers, is blij dat het nieuwe seizoen in zicht is.

Castaignos ziet het duel met Gladbach als een 'goede graadmeter'. "We hebben goede weken achter de rug. Zeker aan de wedstrijd tegen Sporting Portugal (2-0) hebben we een goed gevoel overgehouden. Dat was net als Konyaspor (0-0) een sterke opponent. Wanneer de tegenstanders steeds serieuzer worden, merk je dat het weer echt gaat beginnen en kijk je uit naar de competitie."

"De wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach is voor ons als team opnieuw een mooie test", vervolgt hij op de clubsite van Twente. "Borussia is een grote Duitse club en speelt net als wij komend seizoen in Europa. Daar wil je je graag mee meten."

Twente begint met nagenoeg dezelfde selectie als waarmee de ploeg het vorige seizoen eindigde. Castaignos: "Met Dusan (Tadic red.) zijn we wel een belangrijke speler kwijtgeraakt, maar dat biedt ook ruimte en kansen voor nieuwe jonge spelers."