Seedorf moet noodgedwongen wachten: Ik heb nog steeds een contract in Milaan
Ontslagen trainer wacht afhandeling van contractsituatie in Italië af

Seedorf moet noodgedwongen wachten: "Ik heb nog steeds een contract in Milaan"

01-08-2014 07:23
3

Clarence Seedorf heeft nog altijd een contract bij AC Milan. De eerder dit jaar ontslagen hoofdtrainer laat aan De Telegraaf weten dat hij nog steeds contractueel verbonden is aan de club uit Italië.

Seedorf laat weten op dit moment nog geen concrete plannen te hebben. Een baan in de Eredivisie is bijvoorbeeld niet aan de orde voor de oud-international van het Nederlands elftal. "Dat gaat niet. Ik heb nog steeds een contract met AC Milan", aldus Seedorf (38), die in Italië werd opgevolgd door Filippo Inzaghi. Seedorf tekende bij zijn aanstelling in Milaan een contract tot de zomer van 2016.

In de Italiaanse media werd gemeld dat Seedorf een ontslagpremie van tien miljoen euro eiste van de club. De clubleiding van de Rossoneri zoekt naarstig naar een oplossing voor de situatie rond de voormalig voetballer. Seedorf was donderdag in Amsterdam te zien op De Toekomst. Met de Suriprofs werkte Seedorf een oefenwedstrijd af tegen Lucky Ajax. De Suriprofs wonnen met 4-3, Seedorf scoorde één keer.