Centrale verdediger positief over ingevoerde regels Van Gaal: Geweldig systeem
Evans gaat voor zijn kans bij Manchester United

Centrale verdediger positief over ingevoerde regels Van Gaal: "Geweldig systeem"

01-08-2014 09:03

Jonny Evans is van mening dat er veel dingen bij Manchester United positief zijn veranderd sinds de komst van Louis van Gaal. De Nederlander voerde direct nieuwe regels in. Zo moet de gehele selectie Engels praten op het voetbalveld en wordt er gezamenlijk geluncht op de club.

Ondertussen zijn er op het trainingsveld camera's geplaatst om alles te kunnen analyseren. "Ik denk dat alles nu veel gedetailleerder is op de training", vertelt Evans tijdens een persconferentie van Manchester United in de Verenigde Staten. "We hebben een geweldig systeem, waardoor Van Gaal altijd onze trainingen kan bekijken. Hiervoor was alles wat we deden goed, zolang we de wedstrijden maar wonnen."

"Hij is een trainer die het snel laat weten als je het goed doet, maar je merkt het ook snel genoeg als je iets verkeerd doet", gaat de mandekker verder. Door het vertrek van zowel Rio Ferdinand als Nemanja Vidic liggen er aankomend seizoen kansen voor Evans. De 26-jarige speelde vooralsnog 181 wedstrijden voor de Premier League-club.