Topaankoop van Atlético Madrid: Dit is voor mij een geweldige kans
"Ik hoefde zeker niet twee keer na te denken over hun aanbod"

Topaankoop van Atlético Madrid: "Dit is voor mij een geweldige kans"

01-08-2014 09:16

Antoine Griezmann had weinig bedenktijd nodig toen Atlético Madrid aanklopte voor zijn diensten. De 23-jarige aanvaller maakte onlangs voor dertig miljoen euro de overstap van Real Sociedad naar de kampioen van Spanje. De international van Frankrijk stond ook in de belangstelling van andere clubs.

"Atlético liet enige tijd geleden al merken dat ze interesse hadden. Het is een geweldige club met mooie ambities", vertelt de aanvallende middenvelder in de Spaanse media. "Ze zijn Champions League-finalist en hebben de nationale competitie gewonnen. Ik hoefde zeker niet twee keer na te denken over hun aanbod." Voor de Madrilenen was het hun eerste titel sinds achttien jaar.

"Ik ben hier gekomen om te leren en de volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Dit is voor mij een geweldige kans", gaat de international positief gestemd verder. "Ik hoop veel van mijn teamgenoten en de trainer te leren. Je kunt me het beste omschrijven als een ambitieuze speler. We willen beslag leggen op alle titels waarvoor we in aanmerking komen."