Costa Ricaan gaat voor kans bij Arsenal: Ik heb daar altijd al willen spelen
Campbell droomt van de Premier League

Costa Ricaan gaat voor kans bij Arsenal: "Ik heb daar altijd al willen spelen"

01-08-2014 10:55

Joel Campbell hoopt dat hij aankomend seizoen een kans krijgt bij Arsenal. De afgelopen drie seizoenen liet de Londense club hem op huurbasis ervaring op doen omdat zijn werkvergunning niet in orde was. Nu is de international van Costa Rica wel speelgerechtigd voor de Engelse competitie.

Lorient, Real Betis en Olympiakos maakten gebruik van de diensten van Campbell. Naar verluidt staat de aanvaller in de belangstelling van AC Milan, terwijl ook Galatasaray in verband is gebracht met de 22-jarige speler. "De Premier League is de mooiste competitie van de wereld en ik heb daar altijd al willen spelen. Het is mijn droom. Ik geloof dat ik goed genoeg ben", vertelt Campbell aan The Sun.

"Ik heb rond de honderd wedstrijden in drie verschillende competities in Europa gespeeld. Lorient in Frankrijk, Real Betis in Spanje en Olympiakos in Griekenland, waar ik ook in de Champions League speelde. Ik heb vertrouwen gekregen door mijn prestaties in die competities." Campbell maakt een positieve indruk op het WK in Brazilië en scoorde één keer.