Spartak geeft direct duidelijk signaal af en gaat vol voor titel
Russische topclub begint overtuigend

01-08-2014 21:43

Spartak Moskou heeft Rubin Kazan op de eerste speeldag van de Russische competitie een ferme tik uitgedeeld. Spartak won vrijdag op vreemde bodem met 4-0.

De formatie uit de hoofdstad, waar oud-Ajacied Aras Özbiliz vanwege een zware knieblessure ontbrak, kwam na 26 minuten op voorsprong door een treffer van Artem Dzjoeba. De spits maakte tien minuten na rust zijn tweede. In de 73ste minuut vergrootte Denis Glushakov met een rake vrije trap de voorsprong naar 3-0, waarna invaller Lucas Barrios vlak voor tijd ook nog de vierde treffer binnenwerkte.

Spartak Moskou geldt dit seizoen als één van de grote favorieten voor de titel. De verwachting is dat de Russische topclub daarvoor zal moeten afrekenen met CSKA Moskou, Dinamo Moskou en Zenit Sint-Petersburg. Die clubs worden gezien als de andere titelkandidaten, al heeft Dinamo volgens de kenners de beste kans op een titelfeest na dit seizoen.