Depay: Er is genoeg interesse, maar het is zeker een optie om bij PSV te blijven
"Uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe mijn carrière eruit gaat zien"

Depay: "Er is genoeg interesse, maar het is zeker een optie om bij PSV te blijven"

02-08-2014 07:00
12

Memphis Depay is weer terug bij PSV. De aanvaller meldde zich eerder deze week na zijn korte vakantie in Eindhoven, waar de vraag die hij te horen krijgt telkens dezelfde is: 'Blijf je bij PSV?'

De aanvaller speelde zich deze zomer internationaal in de kijker tijdens het WK in Brazilië. Als invaller scoorde Depay twee treffers namens het Nederlands elftal. De buitenspeler heeft indruk gemaakt in Zuid-Amerika. Het is niet de vraag of, maar wannéér Depay de stap naar een grote Europese competitie maakt. Depay is tegenover De Telegraaf eerlijk voor wat betreft zijn toekomst.

"Ik heb het naar mijn zin bij PSV, maar als mooie clubs uit grote competities zich melden, ga ik daar natuurlijk over nadenken. Er is genoeg interesse, maar het is zeker een optie om bij PSV te blijven. Ik begrijp heel goed dat de fans willen dat ik ook komend seizoen in Eindhoven speel. Ik zie zoveel kinderen met mijn naam op hun shirt. Dat maakt mij trots, maar uiteindelijk ben ik degene die bepaalt hoe mijn carrière eruit gaat zien en niemand anders", aldus Depay in Telesport.